+33 612345678 info@jouwdomein.nl
Selecteer een pagina

Referenties

“In de periode dat Ton ‘Interim Manager Accounts Payable’ was bij Lely Industries (2015), werkte ik als consultant namens Laudame met hem samen. Ton kenmerkt zich als een gedreven en zeer enthousiaste financial die naast het uitvoeren van een opdracht graag iets wilt neerzetten en realiseren. De mensen met wie hij samenwerkt, zien in hem een resultaatgerichte manager die waardering oogst doordat hij zelf ook de (inhoudelijke) Finance materie eigen is, interesse toont in mensen en op hen afstapt.

Als consultant ervaar je met Ton geen vervelende verrassingen. Hij is transparant en zorgt voor een goede en directe afstemming. Daarnaast is hij een ambassadeur voor onze organisatie. Qua persoon vind ik Ton een ‘pure’ en prettige persoonlijkheid. No nonsens!”

Henric Doeven

Managing consultant, Laudame Financials

Ton en ik kennen elkaar al vrij lang. Al die tijd hebben we fijn en op een goede wijze met elkaar samengewerkt. Ton is een gedreven, hands on en no nonsens financial die graag toegevoegde waarde wil leveren. Dat hij dit kan en ook realiseert, blijkt uit de positieve evaluaties van opdrachtgevers.

Op dit moment doet Ton een opdracht voor ScopeFinance in de rol van Finance Manager. Deze opdracht is inmiddels meerdere keren verlengd daar er nog genoeg projecten zijn en Ton hier goed mee aan de slag kan. Kortom: Ton is een zeer prettig persoon, betrouwbaar en iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Arjen Versteeg

Directeur, ScopeFinance

Ton has been working for Cummins Holland as a contractor since January 2016, initially to support our Dutch entity as a Finance Manager and subsequently providing assistance to one of our business segments to set up project reporting. He also assisted in the development of some reporting for our entity in Spain.

During this time I have know Ton as a very dedicated, organized, intelligent and pro-active team member. He has a good approach to problem solving showing very talented analytical skills, both technical and theoretical.”

Pierre Heylen

Financial Controller, Western- and Southern Europe

“In zijn periode bij Lely als interim manager Accounts Payable heb ik Ton leren kennen als resultaatgericht, no-nonsense en proactief in de communicatie zowel binnen als buiten de finance (AP) afdeling. Vaktechnisch sowieso erg sterk! He knows Finance!

Erg prettig samengewerkt en gestelde doelen bereikt in relatief korte tijd. Gedurende onze samenwerking heeft Ton feedback goed opgepakt en zijn benadering aangepast conform klant/ organisatie wens zonder veel concessies te doen ten opzichte van zijn persoonlijke (directe) stijl. Adaptief leiderschap!””

Floris Hoogenboom

Voormalig directeur A&IC, Lely Holding

“Ton heb ik ervaren als een prima collega. Lekker nuchter op z’n Rotterdams, kritisch en houdt de spiegel voor als de situatie daarom vraagt, stelt de juiste vragen en weet anderen te overtuigen. Is daarbij hands on ingesteld. Ik zou graag met Ton nog eens een project samen willen doen.”

Daan Bronmans

Voormalig projectcontroller, Shell

Van 2006 t/m 2013 was Ton interim controller bij Laudame Financials. Zijn opdrachten heeft hij altijd tot grote tevredenheid van alle partijen uitgevoerd. Ik heb hem leren kennen als een gedreven financial die in een korte tijd een scherpe analyse heeft en er altijd mee bezig is om te verbeteren. Echt no nonsens en altijd resultaatgericht. Iemand die weet waar hij naar toe wil en dat ook weet uit te dragen. We bevelen hem zondermeer aan!”

Gilles Kok

Directeur, Laudame Financials